marți, 14 iulie 2009

Iubeste-ma!


Ne nastem din iubire si traim cu ea,pentru ea.Ne simtim usori,liberi si totodata fericiti.Ne daruim cu totul si uitam de noi,ne imbatam cu parfumul dragostei si ne delectam cu gustul ei dulce.
Suntem creati pentru iubire,e o voce in noi ne indeamna sa simtim dragostea in orice fel ar fi ea.Nu exista om care nu iubeasca:iubirea fata de sine,fata de Dumnezeu,iubirea de parinti,de parteneri de viata,de rude sau de simple obiecte. Iubim,traim,respiram si iar iubim.Ne vrem iubiti si dorim sa iubim.
Cand iubirea nu face parte din viata ta iti vine sa strigi :”IUBESTE-MA!”.
Iubeste-ma pentru ca exist!Iubeste-ma pentru ca mi-e frica de lume si de noi!Iubeste-ma pentru simplul fapt ca sunt eu!Nu incerca sa ma intelegi,…IUBESTE-MA!
Iubeste-ma si atunci cand iti cer sa nu o faci pentru ca atunci imi doresc cu ardoare iubirea ta!Iubeste-ma mai mult atunci cand sunt trista si te alung pentru ca atunci am nevoie cu adevarat de tine!Iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am cea mai mare nevoie!
Iubirea nu are definitie si nu poate fi explicata prin ecuatii simple sau relatii matematice,iubirea se simte,stii ca e acolo fara a fi nevoie sa o explici,fara sa vrei emani dragoste si inima iti e imbatata de fericire.
Ca si mersul sau vorbitul,iubirea nu se invata,ne nastem cu ea si murim cu ea sau ”murim” o data ce ea dispare. Romancieri,prozatori,poeti sau simpli oameni au incercat secole de-a randul sa dea glas sentimentelor nutrite de ei isisi,insa sentimentele sunt unice si iubirea nu are nevoie de explicatie tocmai pentru ca toti o cunoastem si o simtim.
Iubirea este unul din marile mistere ale lumii,este una dintre cele mai tainice si naturale forme ale existentei.
De aceea spun : IUBESTE-MA!

Niciun comentariu: